Vakantie Legian

vakantie Legian
Een vakantie Legian Bali is voor iedereen aan te raden die niet de drukte van een badplaats als Kuta en minder wilt betalen voor accommodaties dan in Seminyak. Legian ligt dan ook tussen Kuta en Seminyak in. Je kunt beide kanten op. Als je goedkoop wilt shoppen, sportbars wilt bezoeken en veel jongeren wilt ontmoeten dan zit je zo in Kuta. Wil je hip uitgaan, genieten van heerlijk eten in hippe restaurants en wilt chillen dan zit je zo in Seminyak. Als je rustig bij het strand wilt verblijven, wilt genieten in betaalbare restaurants en eventueel barretjes en niet te veel drukte dan blijf je lekker in Legian.

Legian Beach **** – 10 dagen

vakantie Legian Bali

Geheel in Balinese stijl, direct aan het strand van Legian, ligt dit heerlijke 4-sterren resort. Hier wordt je zen en als je behoefte hebt in vertier kun je deze zo opzoeken. Maar het hoeft niet. Hemelbed, frangipani bloemen, overal Balinese ‘touches’, je waant je in paradijs. Het rustige strand van Legian en de vele kleurrijke winkeltjes, restaurants en bars maken alles compleet. Dit wordt genieten!

uspLigging: Direct aan het strand van Legian
uspKleurrijke winkeltjes, restaurants en bars binnen handbereik
uspBungalows geheel in Balinese stijl
uspHeerlijk zwembad voor iedereen die klaar is met zand

Meer informatie

Astagina resort Villa & Spa **** – 10 dagenvakantie Legian Bali

10-daagse strandvakantie in het heerlijk Astagina Villa Resort & Spa in Legian. Geheel in moderne Balinese stijl gebouwd met kenmerkende houtsierwerk, een schitterende tropische tuin en twee zwembaden. Een heerlijke traditionele massage kun je verwachten in de spa; In het Astagina Villa Resort & Spa staat garant voor een heerlijk verblijf in Legian op Bali.

uspLigging: Strand op steenworp afstand
uspKleurrijke winkeltjes, restaurants en bars binnen handbereik
uspBungalows geheel in Balinese stijl
uspTropische tuin met spa en 2 zwembaden

Meer informatie

Legian wordt steeds populairder als vakantie bestemming op Bali. Het centrum kenmerkt zich door een grote straat met winkeltjes, restaurants, barretjes en massage salons. De zijstraatjes bieden hetzelfde. Het voordeel van Legian is het overzicht. Je hoeft niet ver te lopen naar het strand en alles is binnen handbereik. Het strand is trouwens heerlijk breed. Je kunt hier prima toeven. Stelletjes en gezinnen hebben door deze combinatie van factoren Legian Bali gevonden.

Leginan