Jimbaran

Vakantie Jimbaran opties

Op zoek naar een mooie unieke locatie op Bali? Wil je je tijdens een verblijf op Bali wanen in enig comform? Dan is een vakantie Jimbaran een aantrekkelijke optie. Dit van oorsprong Balinese vissersdorp heeft zich de laatste 20 jaar ontwikkelt tot een vakantieoord van alure. Hier vind je vele luxe 5-sterrenaccommodaties waar je niks tekort komt en kunt genieten van een heerlijke luxe zonvakantie. Wil je 100% genieten op Bali met comform en ontspanning? Check dan de hier Jimbaran mogelijkheden.

Jimbaran is een Balinese badplaats waar kwaliteit vanzelfsprekendheid is. Jimbaran heeft daarnaast een veel relaxtere sfeer dan en is een prima alternatief voor de drukke plaatsen Kuta en Sanur. Een vakantie in Jimbaran heeft dan ook de perfecte beleving van luxe, culinair, relaxen en traditie. Hier vind je de beste massage salons, meest heerlijke restaurants en op en top resorts.

Kenmerken Jimbaran
Luxe badplaats met relaxte sfeer
Beroemde Jimbaran vismarkt
Traditioneel centrum

vakantie JimbaranRIMBA Jimbaran BALI by AYANA is een luxe 5-sterrenaccommodatie met 12 buitenbaden, een fitnesscentrum en 19 eetgelegenheden. Het resort biedt een 24-uursreceptie en goed uitgeruste kamers met een schilderachtig uitzicht op het tropische landschap. In alle ruimtes is gratis WiFi beschikbaar, met inbegrip van de kamers.

JimbaranVakanties Jimbaran TUI (16)

jimbaran Bali