vakantie Lovina

lovina

Lovina is de populairste plek op Bali om dolfijnen te spotten en om heerlijk een paar dagen te relaxen. De grijze vulkaanstranden direct voor de hotels en het leuke kleine centrum (Kalibukbuk) tonen een ontspannen sfeer. Hier is het leven kalm en rustig. Prima restaurantjes waar uiteraard veel vis wordt geserveerd en her en der enkele barretjes zorgen ervoor dat je niks tekort komt. Uitstapjes kun je vanuit Lovina ook prima doen. De Air Banjar Hot Springs en de prachtige Git Git watervallen liggen op korte afstand. Ook kun je prima duiken bij Menjanan Island. Genoeg te doen en te beleven hier. Dit in combinatie met ontspanning en het hoogtepunt..dolfijnen spotten! In Lovina vind je diverse tours die dolfijnen spotten aanbieden. Dit per traditionele Balinese vissersboot waardoor je laag op het water zit. Zo is de beleving nog intenser en is de ontmoeting met de honderden dolfijnen die je tegenkomt (sochtends 06.00, dan zit de vis dicht bij de kust) een onvergetelijke ervaring.

Hotel Lovina uitgelicht
Puri Bagus – Lovina Beachvakantie Lovina Bali
Ruim opgezet eerste klas complex gelegen tussen rijstterrassen, kruidnagel- en koffie plantages. Het beste hotel in Lovina in een luxueuze omgeving, vlakbij het strand. Classificatie 4 sterren – 40 kamers/appartementen
Ligging: direct aan zee – Strand Lovina ligt op ca. 100m
Dichtbij het centrum Lovina en op 5 minuten rijden van de stad Singaraja
Meer informatie

Overige hotels Lovina
De meeste hotels in Lovina hebben een zwembad en zijn betaalbaarder dan in andere toeristische badplaatsen op het eiland. Ook zijn er homestays waar je voor een aantrekkelijke prijs kunt verblijven, wel met minder comfort. Naast bovengenoemde aanbiedingen zijn er nog 2 hotels + 1 homestay die aan te raden zijn.

  1. Het Puri Bali Hotel is de eerste. Je kunt hier prima kamers en hutjes huren. Het grote zwembad heeft voldoende ligstoelen om lekker te hangen.
  2. Gede Homestay. Aantrekkelijke homestay direct aan het strand. Schoon, comfortabel…meer heb je niet nodig.

 

Rondreizen incl. verblijf in Lovina
Er worden diverse rondreizen Bali aangeboden waar dolfijnen spotten + verblijf in Lovina bij inbegrepen zit. Zowel groepsreizen als individuele reizen. Bekijk enkele aantrekkelijke opties.

  1. Groepsreis Bali – 17 dagen Tempels, cultuur, strand en dolfijnen
  2. Privereis Bali – 15 dagen Tempels, fietsen, raften, dolfijnen spotten, cultuur