privereizen Bali

Privéreizen Bali opties

Wil je zelfstandig met je partner, gezin of vrienden op Bali reizen. Zelf je reis samenstellen met bouwstenen of maatwerk opties. Het breedste aanbod aan individuele reizen Bali vind je bij de Bali Specialist. De Bali specialist heeft zorgvuldig de beste individuele rondreizen en de mooiste bouwstenen voor u geselecteerd bij de aantrekkelijkste aanbieders. Op een overzichtelijke manier vind u per soort individuele rondreis de mooiste Bali reizen. Zorgvuldig geselecteerd op basis van prijs en kwaliteit.

Privereizen Bali voorbeelden

Om het makkelijk te maken hebben we al een aantal voorbeeld privereizen Bali geselecteerd. Deze zijn gebaseerd op twee of drie weken vakantie met de juiste overnachtingen en excursies die bij een bepaald budget past. Dit alles met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Je hoeft alleen nog maar te kiezen. Combineer je de apentempel in Ubud met een mountainbike tour door de rijstvelden? Ga je snorkelen en ontdek je de prachtige onderwaterwereld? Of eilandhoppen met een bezoek aan Nusa Lembogan of de Gili eilanden? Of wil je juist meerdere eilanden van Indonesië combineren. Java, Sumatra en Bali ineen bijvoorbeeld. Kies wat bij jou past.

Bouwstenen Bali

Bouwstenen Bali

Reizen met Kinderen Bali

Maatreizen Bali

maatreizen Bali

Individuele rondreizen Bali uitgelicht

BALI – GILI EXPLORER – INDIVIDUELE RONDREIS

Bali privereizenEen individuele rondreis langs de hoogtepunten van Bali met afsluitend een verblijf aan het strand. Wie wil dat nu niet. Bali herbergt ongelofelijk veel prachtige bezienswaardigheden. Hoogtepunten die u bezoekt zijn De zeetempel Tanah Lot, diverse rijstterrassen, een wandeling naar de Git Git waterval, een bezoek aan de Batur Vulkaan. Daarnaast worden de belangrijkste tempel op Bali de Besakih en de Vleermuizengrot Goa Lawah niet overgeslagen. Als optionele excursie kunt u dolfijnen spotten bij Lovina en een bezoek aan de actieve Batur vulkaan brengen. Dit alles met een privéchauffeur!

Bali rondreis – 16 dagen

privereizenbali