Groepsreizen Bali

Groepsreizen Bali opties

Het prachtige Bali is populair om via een groepsreis te ontdekken. Eén van de grootste voordelen van een groepsreis Bali is natuurlijk dat u altijd medereizigers om u heen heeft en samen activiteiten onderneemt. Zo leert u eenvoudig nieuwe vrienden kennen en is de drempel lager om een activiteit te ondernemen. Groepsreizen Bali zijn er in verschillende soorten, tijdsduur en combinaties.

Bali Compleet – 15 dagen

groepsreizen Bali
Aanbieding
→ Duurzame Groepsreis
→ Culturele hoogtepunten
→ Afsluiten aan het Strand

Bali Java – 19 dagen

Bali per groep
Tip van de week
→ Inclusief treinreis
→ Verblijf bij de vulkaan
→ Verblijf aan het strand

Bali Java Sumatra – 21 dagen

Groepsreis Bali
Indonesie compleet
→ Incl. alle vluchten
→ Ontmoet de Orang Oetangs
→ Nederlandse begeleiding

Groepsreizen Bali in combinatie met andere eilanden Indonesie

Wil je een groepsreis Bali maken in combinatie met andere eilanden zoals Java, Lombok en Sumatra? Bekijk onze met zorg geselecteerde groepsreizen waar meerdere eilanden worden aangedaanKenmerken van een groepsreis Bali kunnen zijn:
– U onderneemt samen met uw partner en/of kinderen een groepsrondreis Bali.
– Korte, middelgrote en qua dagen lange groepsreizen Bali
– Een groepsreis met als afsluiter enkele dagen strand
– Een groepsrondreis in combinatie met andere eilanden zoals Java, Lombok en Sumatra

U kunt zowel met uw partner, gezin als individueel een rondreis selecteren. Het is dus ook mogelijk om als alleenstaande een groepsreis te ondernemen.

Zoals u ziet zijn er prachtige groepsreizen Bali beschikbaar. Inspireer uzelf en kies de voor u beste optie qua duur, prijs en samenstelling.

De Bali specialist heeft onafhankelijk een selectie van de mooiste groepsreizen Bali voor u geselecteerd. Door onze eigen expertise en de ervaring van overige reizigers die via de Balispecialist een keuze hebben gemaakt zijn we tot deze selectie gekomen. Hierbij is gekeken naar de lengte, prijs en moeilijkheidsgraad van de reis. Dit alles in de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Niet gevonden wat je zocht? Lees dan andere pagina’s op de Bali Specialist of neem een kijkje op De Indonesië Specialist of bij onze partner Rondreis Koning Bali