Amed Bali

Amed vakantie opties

Amed is nog zo’n pareltje op Bali waar je in alle rust kunt verblijven. Op de stranden is het een en al rust, maar de onderwaterwereld voor de kust van Amed bruist van het leven en activiteit. Het oude vissersdorpje is om deze reden dan ook populair onder duikers en snorkel liefhebbers. Amed, gelegen aan de oostkust van Bali, is de plek op Bali om de onderwaterwereld te verkennen en het achterland te verkennen. Hier vind je namelijk rustieke dorpjes en een landschap van glooiende heuvels, prachtige valleien en watervallen.

Amed vakanties

Amed heeft diverse opties om te verblijven. Van goedkope laidback hotels tot wat luxere accommodaties met zwembad en extra comfort. Tips van ons zijn het Blue Moon Villa’s, Puri Wattara Dive resort en Bali Dream House. Gebruik per aanbieder de filter om Amed aanbod te selecteren.

Losse Hotels Amed

Amed heeft diverse opties om te verblijven. Van goedkope laidback hotels tot wat luxere accommodaties met zwembad en extra comfort. Tips van ons zijn het Blue Moon Villa’s, Puri Wattara Dive resort en Bali Dream House.
Check hier alle hotels Amed

Kust Amed

De kust voor Amed is met zijn lichte stromingen zowel geschikt voor snorkelaars en duikers. Je kunt hier zo de zee in lopen en al het moois onderwater ontdekken. Je ziet hier een prachtig kleurrijk koraal met de meest exotische vissen. Wie achter het rif gaat duiken ziet waarschijnlijk roggen, rifhaaien en schildpadden. Dompel je onder in een oase van rust zowel boven als onderwater.

Het kustplaatsje Amed ligt onder de rook van de Gunung Agung vulkaan.De vulkaan zorgt dat wolken worden vastgehouden wat als resultaat geeft dat er weinig regen valt in en bij Amed. De temperatuur en de mindere regenval zorgen hierdoor dat Amed net aantrekkelijker is om in het laagseizoen te verblijven.

vakantie Amed duiken