Bouwstenen Bali

Bouwstenen Bali rondreis opties

Wil je een rondreis Bali ondernemen maar zelf de touwtjes bij het samenstellen in handen houden? Aan de hand van bouwstenen en maatwerk je eigen vakantie Bali samenstellen? De Balispecialist biedt diverse rondreis mogelijkheden tot het zelf samenstellen van een rondreis. Hieronder treft u diverse mogelijkheden om te genieten van een zelf samen te stellen vakantie op Bali.

Riksja Bali Bouwstenen

Bali bouwstenen
→ Highlights buiten de massa
→ Kleinschalige hotels
→ Reis CO2 gecompenseerd
→ Flexibele reisopties

Yourway2Go Bali Bouwstenen

Bali bouwstenen
→ Keuze uit 8 stenen
→ Aantrekkelijk geprijsd
→ Oog voor cultuur
→ Combinaties met strand

Van Verre Bali bouwstenen

Bouwstenen Bali
→ Vertrek wanneer je wilt
→ Incl. alle vluchten
→ Vervoer, Hotels en Trips
→ Reizen op jouw manier

Hoe werken Bouwstenen Bali

Aan de hand van diverse onderdelen kun je je eigen droomreis Bali samenstellen. Je kan dus zelf kiezen welke bouwstenen je wilt opnemen in het tot stand komen van je reis. Daarnaast zijn er voor veel bouwstenen extensies. Hiermee breid je je route uit met bijzondere uitstapjes naar minder bezochte gebieden. Zeker als je iets meer tijd hebt, zijn deze extensies een mooie toevoeging om te gebruiken. Hieronder tref je drie aanbieders van Bali Bouwstenen. Je hebt zo een keuze uit meer dan 30 bouwstenen om je Bali reis samen te stellen.

Bouwstenen Bali zijn er in alle opties en maten. Voeg een aantal bouwstenen toe aan je reisplan, kies of je extensies of excursies wil toevoegen en stel jouw droomreis samen zonder verplichte onderdelen waar je niet op zit te wachten.

Diverse combinaties zijn mogelijk zoals:

  • het binnenland verkennen per chauffeur in combinatie met een heerlijk verblijf aan het strand of juist actief.
  • Wandelen door de rijstvelden bij Ubud of met een mountainbike fietsen vanaf een vulkaan.
  • Alle culturele hoogtepunten van Bali bezoeken per privéchauffeur.
  • Bouwstenen in combinatie met Java of de Gili eilanden.
 • Alles is mogelijk om zelf je rondreis of vakantie Bali samen te stellen.

  Bouwstenen Bali selecteren aan de hand van je budget

  Zowel bouwstenen met een redelijk budget als luxe maatwerk opties kunt u vinden bij de Balispecialist. Door onze samenwerking met reisbureaus die specialist zijn in bouwstenen en luxe maatwerk rondreizen kunnen wij u prachtige mogelijkheden aanbieden. Speciaal voor mensen die net een beetje comfort extra willen zijn er luxe bouwstenen en maatwerk opties. Zo kunt u zelf bepalen hoelang u in een bepaalde plaats verblijft en of u extra dagen wilt om de laatste dagen of tussendoor te genieten van een strandvakantie.

  bouwstenen bali

  Niet gevonden wat je zocht? Lees dan andere pagina’s op de Bali Specialist of neem een kijkje op De Indonesië Specialist of bij onze partner Rondreis Koning Bali