Reizen met kinderen Bali

Bali is het perfecte eiland om met kinderen te verblijven. Naast een strandvakantie kiezen steeds meer gezinnen om een rondreis over dit goddelijke eiland te ondernemen. En terecht want ook voor kids is er veel te zien en te beleven. Een indrukwekkende ervaring voor jezelf en voor je kinderen is een rondreis. Er zijn prachtige groepsreizen met andere gezinnen en individuele rondreizen Bali met alleen je eigen gezin mogelijk. Allemaal met de focus om je kinderen een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

Kids rondreis over Bali
De infrastructuur op Bali is prima waardoor een verplaatsing per auto of bus van Zuid naar Noord en Oost Bali uitstekend is. Daardoor heb je de mogelijkheid om met je gezin de apen tempel in Ubud. het waterpaleis met haar grote karpers in het Noordoosten. En dolfijnen te spotten voor de kust van Lovina. Dit alles binnen enkele dagen.

Overzicht reizen met kinderen
De Bali specialist heeft zorgvuldig de beste reizen met kinderen geselecteerd met overnachtingen in kindvriendelijke hotels. Zowel groeps-als privereizen en voor de reizigers die meer willen zien zijn er ook combinaties met andere eilanden zoals Java, Sumatra en Lombok beschikbaar. Laat je hieronder inspireren!

Kidsreizen Bali individuele familiereizen

Familiegroepsreizen Bali – Groepsreis met je gezin

Reizen met kinderen gecombineerd met andere eilanden Indonesie

Kindvriendelijke all-inclusive strandvakanties Bali

uspVakanties aangeboden door TUI (36)

uspVakanties aangeboden door Corendon (30)

uspVakanties aangeboden door De Vakantiediscounter (28)

Bali met kinderen

Voordelen Reizen met kinderen Bali
Doordat Balinezen enorm van kinderen houden en gastvrij zijn kom je snel in contact met de bewoners van Bali. Met een strandvakantie alleen is de kans niet groot waardoor je het pure Bali niet ontdekt. En dat is zonde want je bent niet voor niets op het eiland. Ook zul je bepaalde attracties waar kinderen blij van worden niet snel bezoeken als je op een vaste plaats blijft.

Hoe werkt een rondreis? Prive of per groep?
Of je nu een groepsreis voor gezinnen boekt of een rondreis met je gezin over Bali. Je verblijft meestal een paar dagen op een locatie om vervolgens door te reizen naar de volgende plaats. De laatste dagen van een kidsreis worden meestal in een strandlocatie doorgebracht. Ideaal toch? Een rondreis voor uw gezin combineren met een welverdiend slot aan een parelwit strand? Wie wil dat nu niet. Bekijk snel de mogelijkheden op deze site.