zonvakanties Bali

Geniet van een vakantie Bali aan het strand

Via de Balispecialist is het makkelijk om een goedkope zonvakantie Bali te vinden. Alle grote zonvakantie Bali aanbieders die door hun brede aanbod betaalbare strandvakanties aanbieden worden door de Balispecialist getoond. Aanbiedingen, last minutes en scherp geprijsde Bali vakanties staan op één pagina. Zo boekt u altijd de goedkoopste zonvakantie in de sterren categorie die u wilt. Budget vakanties, middenklasse strandvakanties en luxe vakanties Bali kunnen snel bekeken worden.

Grya Santrian Sanur *****

Grya Santrian Sanur

 • 9.1 Uitstekend
 • Gelegen aan het strand
 • Zwembad
 • Modern maar traditie

Meer Sanur Vakanties >>

Bali Dynasty Resort *****

Vakantie Bali

 • 9.1 Uitstekend
 • Gelegen aan het strand
 • Fun zone glijbanen
 • Ideaal familiehotel

Meer Kuta vakanties >>

Hotel Bali Agung Seminyak ***

Bali Agung Seminyak

 • 9.1 Geweldig
 • 5 min. strand
 • Heerlijk zwembad
 • Traditionele kamers

Meer Seminyak vakanties >>

Strandbestemmingen Bali

Bali heeft diverse bestemmingen die aantrekkelijk zijn om te genieten van een welverdiende zonvakantie Bali. Eigenlijk is er voor iedere doelgroep wel een strandlocatie te vinden. Waren het in het verleden met name Sanur en Kuta die populair waren onder toeristen. Tegenwoordig heb je veel meer opties.

Populaire bestemmingen onder jongeren

Kuta was tot een jaar of 15 geleden met name populair onder backpackers. Tegenwoordig is hier een mix van jong en oud te vinden vanwege het uitgebreide aanbod aan bars, restaurants en winkels. Veel jongeren gaan tegenwoordig naar Seminyak en Canggu. In Seminyak zijn veel clubs en bars te vinden waar met name westerse DJ’s optreden. Seminyak wordt dan ook wel het Ibiza van Indonesië genoemd. Ook zijn er restaurants te vinden in het hogere segment. Wil je luxe en volop genieten van dansmuziek? Feesten op het strand en de hele nacht doorgaan? Dan moet je in Seminyak zijn. Maar er is nog een bestemming die aan populariteit onder jongeren aan het groeien is. Canggu is wat Kuta 30 jaar geleden was. Hier komen nu backpackers vanuit de gehele wereld. Liefhebbers van reggae, lounge, chillen, surfen en niks doen moeten in Canggu zijn. De hippie bestemming van Bali.

Luxe bestemmingen voor een zonvakantie Bali

Er zijn drie bestemmingen op Bali waar je kunt genieten van luxe en weelde. Seminyak is hier al op deze pagina genoemd. Een overvloed aan luxe restaurants, bars, boetieks en clubs. Nusa Dua en Jimbaran zijn de bestemmingen waar je kunt ontspannen in luxe. Hier vind je hotels met minimaal 5-sterren waardering, de beste spa’s en massagehuizen. Luxe restaurants, golfclubs, mogelijkheden om te paardrijden en een uitgebreid aanbod aan wat luxere watersport activiteiten zoals paragliden, jetskiën en overige water activiteiten.

Bali vakantie voor stelletjes

Wederom benoemen wij Seminyak. Hier kun je samen genieten van Bali en daarnaast heerlijk uitgaan. Ook Kuta is nogsteeds populair onder stellen vanwege het uitgaan. Naast Kuta ligt Legian. Hier vind je fijne hotels in elke klasse. Wil je een wat rustigere omgeving maar toch nog met genoeg mogelijkheden om te eten en te drinken? Dan is Sanur de perfecte bestemming op Bali. Genoeg accommodaties in alle prijsklassen te vinden.

Bali bestemmingen voor ouders met kinderen

Sanur is de perfecte bestemming voor als je met kleine kinderen wilt genieten van een zonvakantie Bali. De zee is hier rustig vanwege een rif wat 500 meter voor de kust ligt. Je kunt hier heerlijk ver de zee in lopen. De bodem loopt geleidelijk af. Naast Sanur is Legian interessant vanwege het brede strand en de vele mogelijkheden in de omgeving.

Bali bestemmingen voor ouderen

Wederom benoemen wij Sanur. Dit is de perfecte plek voor ouderen om te genieten van een zonvakantie Bali. Het leven is hier een stuk rustiger en er zijn volop mogelijkheden om te genieten van een hapje, drankje en als je wilt dansen of uitgaan kan dit ook.

Duik bestemmingen Bali

Voor iedereen die wilt duiken is Amed de beste bestemming. Voor de kust kun je prachtig duiken en vind je diverse scheepswrakken. Genoeg accommodaties die op duikliefhebbers zijn ingesteld. Ook op de eilanden Nusa Lembongan en Nusa Penida die vlak voor de Balinese kust liggen zijn er veel mogelijkheden om te duiken. Zo heb je een duikvakantie en een zonvakantie Bali ineen!

Dolfijnen spotten en cultuur Bali

Boven op de kaart van Bali ligt Lovina. Hier komen mensen die dolfijnen willen spotten. Er zijn voldoende accommodaties om 1 of enkele dagen te verblijven. De stranden zijn hier zwart en het is er een stuk warmer dan elders op Bali. Candidasa is een bestemming in opkomst. Wie de standaard toeristen wilt vermijden kan hier terecht. Candidasa ligt vlakbij culturele bezienswaardigheden zoals de Besakih tempel, Het koninklijk paleis en de Gunung Agung vulkaan.