Tuban, direct gelegen onder Denpasar, is een waar pareltje op Bali. De aan Kuta gegroeide badplaats beschikt over mooie stranden en is een stuk rustiger dan het onder jongeren populaire Kuta. Tuban ligt op slechts 10 minuten van de luchthaven Ngurah Rai en heeft wat luxere accommodaties. Tuban loopt zoals gezegd in Kuta over. Je bent binnen enkele minuten in het uitgaanscentrum. Echter hoef je niet weg te gaan om vertier te zoeken. Er zijn tal van winkels, bars en restaurants te vinden.

Vakantie Tuban
Tuban heeft vele hotels en resorts die er aan het strand en in het centrum van Tuban liggen. Hieronder vind je een selectie van hotels gekozen op basis van een juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Corendon vakanties Tuban
TUI vakanties Tuban
Vakantiediscounter vakanties Tuban
Mooi Vakanties – Bali Deluxe – Luxe rondreis + zonvakantie Bali
FOX luxe vakanties Bali

Meer luxe zonvakanties Bali >>

Surfen bij Tuban
Tuban is populair onder surfers. De stroming zorgt ervoor dat je hier prima de golven kunt trotseren. Daarnaast moet je de stroming niet onderschatten. Je dient dan ook uit te kijken met zwemmen.

Shoppen op Bali
Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Tuban! De Discovery Shopping Mall is the place to be, hier wordt kleding, schoenen, elektronica, zonnebrillen, sieraden, schoenen en nog veel meer. Ook zijn er kleinere winkeltjes waar alles te krijgen is.