bali fietsen
Wil je fietsen op Bali? Er zijn prachtige opties om per fiets Bali te ontdekken. Wat dacht je van fietsen per mountainbike vanaf een vulkaan licht afdalen door bossen, schilderachtige dorpjes en door rijstvelden? Of fietstochten langs de mooiste tempels van het eiland? Niet voor niets dat fietsen op Bali steeds populairder wordt! Eén van de leukste en mooiste fietsroutes die je op Bali kan doen is rondom Ubud. Voor fietsen in Bali bij Ubud hebben wij de volgende informatie op een rij gezet:

Fietsvakantie Bali
Vanaf 16 dagen
Bali fietsvakantie
Fietsvakantie Bali
Losse dagen
Fietsen op Bali
Fiets Bouwstenen Bali
1-3 dagen
bali fietsen

Het echte Bali ontdek je in het binnenland. Op de fiets is dit de beste manier. Je ruikt de bloemen en bebossing, de etensluchten in de dorpjes (iedereen kookt de gehele dag), hoort de vogels en geluiden die je anders niet hoort. Zo beleef je Bali puur natuur. Verschillende fietsroutes leiden langs tempels, authentieke dorpjes en vele rijstvelden. O.a. met een georganiseerde tour die je gewoon via internet in Nederland kunt boeken. SNP (onderdeel ANWB) is zo’n partij waar je een fantastische fietvakantie Bali kunt boeken. Ook Djoser biedt fietsvakanties Bali aan. Im combinatie met Lombok. Wil je meer weten?

Naast bovengenoemde fietsen op Bali organisaties zijn er op Bali verschillende soorten organisaties actief die fietsroutes aanbieden. Ook is het mogelijk om het fietsen bij Ubud in te plannen tijdens een georganiseerde rondreis. Ook kun je het prima combineren met een strandvakantie in Bali. Je kunt naast je strandvakantie deze bouwsteen boeken.