Op Bali zijn er genoeg activiteiten te beleven en te ondernemen. Zo zijn er de mooiste surf stranden, schitterende duikspots, natuur en landschap om te wandelen of te fietsen. Daarnaast zijn er schitterende bezienswaardigheden en tempels om te bezoeken. Volop mogelijkheden dus. Bekijk per activiteit wat je kunt doen en hoe je dit moet aanpakken.

Fietsen op Bali
Bali fietsenFietsen op Bali is waanzinnig. De indrukken die je tijdens een fietstocht door de binnenlanden krijgt is niet te evenaren. De geuren, het uitzicht en de variatie zorgen voor een onvergetelijke ervaring.
> Ga naar fietsen op Bali

Wandelen op Bali
Bali leent zich uitstekend om te wandelen. Wat is er mooier dan door rijstvelden, traditionele dorpjes en langs tempels te wandelen met af en toe een stop waar je een prachtig uitzicht voorgeschoteld krijgt? Als dit je wat lijkt moet je verder lezen.
> Wandelen op Bali

Duiken op Bali
Bali is een waar duikparadijs. Voor de kust, met name bij Amed, en het eiland Nusa Lembongan krijg je een schitterende onderwater wereld voorgeschoteld. Gezonken schepen omringt door vissen, roggen en koraal.
>Duiken Bali

Surfen op Bali
De activiteit op Bali. Vanuit de hele wereld komen liefhebbers om de golfen van Bali te trotseren. Met name bij Kuta, Legian en Seminyak vertonen surfers hun skills.
>Surfen op Bali

Tempels bezoeken
tempel bezoekenAls je toch op Bali bent…dan ontkom je er niet aan. Het bezoeken van een tempel. De een nog mooier dan de ander. Groter en sierlijker, je blijft je verbazen. Ga voor een overzicht van de mooiste tempels naar de tempel pagina.
> Ga naar Tempels op Bali

Vulkaan beklimmen
Bali bezit diverse vulkanen waar de Gunung Agung de bekendste en grootste is. Als het je wat lijkt om een vulkaan te beklimmen moet je eens naar de mogelijkheden kijken.
> Ga naar vulkaan beklimmen