Vakantie Ubud

vakantie ubud
Ubud is het spirituele centrum van Bali. De plek waar kunst, spiritualiteit en cultuur samenkomt. Ubud is een erg populair onder ruimdenkenden. Je kunt hier yogalessen en overheerlijke massages beleven. Hipsterfood eten en drinken. Maar dit is niet alles wat Ubud te bieden heeft. In en rond het bruisende Ubud is namelijk altijd wat te doen. Bezoek een van de kleurrijke markten, het apenbos waar het wemelt van tempeltjes waar apen in klauteren en wandel door de omliggende rijstvelden of bezoek de kunst en cultuur in een van de omliggende dorpjes.

Rijstvelden rond Ubud
Er zijn prachtige rijstvelden en wandel mogelijkheden in de omgeving. Hier kun je prachtige wandel-en fietstochten door maken. Enorm ontspannend ondanks de inspanning.

Ambachtsdorpen rond Ubud
Rondom Ubud liggen verschillende ambachtsdorpen. Elke dorp heeft zijn specialiteit. Zilver, aardewerk, steen, hout en vlechtwerk. In Belega maken ze alles van bamboe en maken ze gevlochten manden.In Batubalan worden beelden en ornamenten gemaakt. In Celuk vind je zilver- en goudsmeden. Sukawati is bekend van de kun je windklokken, poppen, rietwerk en sieraden kopen.Batuan is het schildersdorp. In Mas maken ze houtsnijwerken en traditionele maskers.