Legian Bali

Vakantie Legian opties

Een vakantie Legian Bali is voor iedereen aan te raden die niet de drukte van een badplaats als Kuta en minder wilt betalen voor accommodaties dan in Seminyak. Legian ligt dan ook tussen Kuta en Seminyak in. Je kunt beide kanten op. Als je goedkoop wilt shoppen, sportbars wilt bezoeken en veel jongeren wilt ontmoeten dan zit je zo in Kuta. Wil je hip uitgaan, genieten van heerlijk eten in hippe restaurants en wilt chillen dan zit je zo in Seminyak. Als je rustig bij het strand wilt verblijven, wilt genieten in betaalbare restaurants en eventueel barretjes en niet te veel drukte dan blijf je lekker in Legian.
Overdag, tot een uur of 16.00 uur is het strand van Legian rustig. Rond deze tijd komen bij La Plancha gekleurde zitzakken en parasols tevoorschijn. Relaxte muziek gaat aan, drankjes worden ingeschonken en de zon schijnt heerlijk.

Vakantie BaliVakanties Bali TUI (32)
Bali vakantiesHotels Balitravel (97)
vakantie BaliBali 333Travel (31)
zonvakantie Bali Bali Corendon (45)
zonvakantie baliBali De Jong Intra (65)
 Bali vakantiesVakanties Bali VDC(125)

Legian Beach **** – 10 dagen

vakantie Legian Bali

Vakantie Legian

Geheel in Balinese stijl, direct aan het strand van Legian, ligt dit heerlijke 4-sterren resort. Hier wordt je zen en als je behoefte hebt in vertier kun je deze zo opzoeken. Maar het hoeft niet. Hemelbed, frangipani bloemen, overal Balinese ‘touches’, je waant je in paradijs. Het rustige strand van Legian en de vele kleurrijke winkeltjes, restaurants en bars maken alles compleet. Dit wordt genieten!usp

Ligging: Direct aan het strand van Legianusp

Kleurrijke winkeltjes, restaurants en bars binnen handbereikusp

Bungalows geheel in Balinese stijlusp

Heerlijk zwembad voor iedereen die klaar is met zand
Meer informatie
Astagina resort Villa & Spa **** – 10 dagen

vakantie Legian Bali

10-daagse strandvakantie in het heerlijk Astagina Villa Resort & Spa in Legian. Geheel in moderne Balinese stijl gebouwd met kenmerkende houtsierwerk, een schitterende tropische tuin en twee zwembaden. Een heerlijke traditionele massage kun je verwachten in de spa; In het Astagina Villa Resort & Spa staat garant voor een heerlijk verblijf in Legian op Bali.usp

Ligging: Strand op steenworp afstandusp

Kleurrijke winkeltjes, restaurants en bars binnen handbereikusp

Bungalows geheel in Balinese stijlusp

Tropische tuin met spa en 2 zwembaden
Meer informatie

Legian wordt steeds populairder als vakantie bestemming op Bali. Het centrum kenmerkt zich door een grote straat met winkeltjes, restaurants, barretjes en massage salons. De zijstraatjes bieden hetzelfde. Het voordeel van Legian is het overzicht. Je hoeft niet ver te lopen naar het strand en alles is binnen handbereik. Het strand is trouwens heerlijk breed. Je kunt hier prima toeven. Stelletjes en gezinnen hebben door deze combinatie van factoren Legian Bali gevonden.

Leginan

vakantie Legian